Portfolio

Advocatenblad

Het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) van uitgever Boom juridisch. Informeert de doelgroep vanuit een onafhankelijke positie. Het geeft de NOvA ruimte tot publicatie van specifieke vakinformatie. De ruim 17.700 actieve Nederlandse advocaten krijgen naast nieuws, achtergronden en juridisch-inhoudelijke artikelen ook noodzakelijke informatie voor de uitoefening van hun beroep. mediakaart Advocatenblad


Het Financieele Dagblad

Het FD biedt kwalitatieve journalistiek met betrouwbare feiten en diepgravende inzichten. Met een blik op morgen. Voor ambitieuze professionals in de private en publieke sector. Objectief. Onafhankelijk. Economisch nieuws. Zakelijk nieuws. Politiek nieuws. Financieel nieuws. mediakaart Het Financieele Dagblad


Mediatype

advertentie (print)
Formaat 1/8 - 2/1 pagina
Formaatkeuze advertentie print

Contentkey
De uitgever/hoofdredactie rubriceert elk artikel naar een kernthema. Een kernthema bundelt een tiental tot vele honderd artikelen. Een deelnemer kiest het Contentkey-thema dat het meest past bij de advertentie- campagne of vacature. Zodra de kerndoelgroep online een artikel bekijkt, verschijnt een relevante Contentkey-uiting.

Contentkey example


Een Contentkey-uiting verschijnt in een themarubriek. Een thema bundelt meerdere artikelen. Het multiplier-effect ontstaat doordat één artikel door honderden users wordt gelezen.

Multiplier = themarubriek x aantal artikelen x aantal lezers per artikel

• als u een advocaat zoekt die uitblinkt in 'personen- en familierecht'. Met Contentkey 'Personen- en familierecht' verschijnt uw vacature een maand bij de artikelen die hierover zijn gepubliceerd.
• Als u een bedrijf wilt verkopen, kiest u 'M&A'. Uw uiting is een maand zichtbaar bij de artikelen over bedrijfsovername en fusie.

Contentkey Advocatenblad + Het Financieele Dagblad
artikelen Contentkey Advocatenblad
artikelen Contentkey Het Financieele Dagblad

nieuwsbrief
Geliefde keuzes voor de nieuwsbrief zijn
• advertorial (Ingezonden Mededeling)

Advertorial example

• cursuslink

Cursussen example

• vacature

Vacatures example

website
Geliefde keuzes voor de website zijn 
advertorial
vacature

Opmaak

De vormgevers van Capital Media Services vervaardigen via uw input een toegesneden uiting. U ontvangt een publicatieproef voor eventuele aanpassingen.